FOTO: Peter Knutson

Titti Schultz ska
leda P4 Extra

16 augusti, 2018

Titti Schultz blir ny programledare för Sveriges Radios aktualitetsprogram P4 Extra.

Hon kommer närmast från P5 STHLM och P5 Morgon. Sedan 1994 har hon arbetat med radio. Hon började som nyhetsreporter och nyhetspresentatör på RIX FM. 1998 blev hon programledare för morgonprogrammet RIX MorgonZoo på samma kanal. Mellan 2014 och 2016 sände hon morgonprogrammet Vakna med NRJ.

"Det här ska bli så himla kul! Att få möjligheten att leda Sveriges största aktualitetsprogram i radio är hedrande och en ny utmaning. Jag har sänt radio i över 20 år men det här är en annan sorts program - fast fortfarande med en blandning av allvar, humor och värme. Jag ser fram emot att få sätta min prägel på P4 Extra", säger Titti Schultz i ett pressmeddelande.

Hon delar programledarskapet med Erik Blix, Sarit Monastyrski och Svjetlana Pastuhovic.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies