Timell-rättegången kan ske bakom stängda dörrar

14 maj, 2018

Åklagaren vill skydda den målsägande kvinnan från oönskad uppmärksamhet i Martin Timell-rättegången. Därför vill hon nu att huvudförhandlingen hålls inom stängda dörrar.

Om en dryg vecka inleds rättegången mot den tidigare TV4-profilen Martin Timell som står åtalad misstänkt för våldtäkt mot en kvinna i badtunna i samband med en personalfest. Förutom Timell och målsägaren är sex personer som var med på festen kallade till Attunda tingsrätt för att vittna.

I ett yttrande till domstolen skriver åklagare Anna Bengtsson att "huvudförhandlingen bör hållas inom stängda dörrar", skriver Expressen.

Martin Timells advokat Hanna Lindblom säger att försvaret inte motsätter sig stängda dörrar.

Martin Timell nekar till alla anklagelser.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies