Gå direkt till textinnehållet

Hon blir ny chefredaktör för Jönköpings-Posten och JNytt

Patricia Svensson blir ny chefredaktör för Jönköpings-Posten och Jnytt. I höst tar hon över efter Herman Nikolic som sedan tidigare är klar som ny chefredaktör för Hallandsposten. 

Patricia Svensson är i dag chefredaktör och ansvarig utgivare för Bonnier News Locals titlar i VGT-området: Skaraborgs Läns Tidning, Västgöta-Bladet, Falköpings Tidning och Skövde Nyheter.

Dessförinnan har hon lång erfarenhet av olika chefsroller inom Hall Media, skriver Bonnier News Local i ett pressmeddelande. Hon har också varit chefredaktör för Dagbladet i Sundsvall.

– Jag älskar att jobba med lokaljournalistik oavsett ort, det har verkligen varit lika roligt på alla platser där jag har fått verka hittills. Men givetvis känns det grymt kul att få jobba med journalistik i min hemstad, som jag tycker så mycket om. Dessutom får jag förmånen att arbeta med ett gäng riktigt duktiga journalister på två verkligt starka varumärken som fyller en oerhört viktig funktion i Jönköpingsområdet. Det här är verkligen ett drömjobb för mig, säger Patricia Svensson i en kommentar.

Bonnier News Local påbörjar nu rekryteringen av en ersättare som chefredaktör och ansvarig utgivare för titlarna i VGT-området. 

 

Fler avsnitt
Fler videos