FGJ-möte om två veckor

11 oktober, 2017

Bråket i FGJ Redan den 25 oktober håller Föreningen Grävande journalister extra årsmöte för att fylla de vakanta platserna i styrelsen.

Som Journalisten berättat valde såväl FGJs ordförande Terje Carlsson som vice ordföranden Kerstin Weigl, kassören Bosse Vikingson och styrelsesuppleanten Mathias Ståhle att lämna sina uppdrag efter att föreningens extra årsmöte den 6 oktober sade nej till styrelsens proposition Framtid FGJ.

Nu kallar styrelsen och revisorerna för FGJ till ännu ett extra årsmöte. På dagordningen för mötet den 25 oktober står val av ordförande, kassör och fyllnadsval gällande föreningens styrelseledamöter och suppleanter.

– De tyngsta posterna, ordförande och kassör, har vi förslag till, och vi är på god väg att lösa även de övriga. Vi har en lista med många kompetenta journalister som vi ser som lämpliga, säger Jens Mikkelsen som sitter i valberedningen.

Han tror att kandidaterna kan komma att offentliggöras i slutet av veckan.

Bråket i FGJ

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies