De blir nya chefredaktörer på Hall-titlarna

25 maj, 2020

FOTO: Tor Johnsson Bonnier News Local har utsett fem nya chefredaktörer för de gamla Hall Media-titlarna.

I mitten av april stod det klart att Bonnier efter köpet av Hall Media samlar alla sina lokaltidningar i det nya affärsområdet Bonnier News Local, där Pia Rehnquist blir publicistisk chef och Mikael Nestius affärschef.

Nu har Bonnier News utsett fem nya chefredaktörer till de gamla Hall-titlarna, rapporterar Dagens Media:

Herman Nikolic, i dag ansvarig utgivare och redaktionell chef för Hall Medias samtliga 18 tidningstitlar, har utsetts till chefredaktör för Jönköpings-Posten och Jnytt. 

Johan Hedberg tar över Smålands-Tidningen, Vetlanda-Posten, Smålands Dagblad och Tranås Tidning samt gratistidningarna Tranås Aktuellt och Höglandet Nu.

Hanna Källqvist tar över Värnamo Nyheter och gratistidningarna Västboandan och Finnveden Nu.

Patricia Svensson blir chefredaktör på Västgöta-Bladet, Skaraborgs Läns Tidning och Falköpings Tidning samt gratistidningen Skövde Nyheter.

Anders Sjölin tar över Smålänningen och gratistidningegn Veckobladet.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies