Resumés Fredrik Svedjetun föreslås bli chefredaktör för Dagens Media och Medievärlden. FOTO: Janne Næss

Bonnier köper Dagens Media och Medievärlden

5 juli, 2018

Dagens Media och Medievärlden hamnar i samma bolag som Resumé. Inga personalneddragningar är aktuella ”initialt”.

Alma Talent sålde på onsdagen alla aktier i Dagens Media till Bonnier. Medievärlden som köptes upp av Dagens Media förra året ingår i köpet. De blir nu en del av Bonnier Business Media, där tidningen Resumé redan finns. Det rapporterar Resumé.

Fredrik Svedjetun, chefredaktör på Resumé, föreslås bli chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Media.

Mikael Nestius, VD på Bonnier Business Media, uppger för Resumé att det inte kommer att ske några personalneddragningar ”initialt”.

”Men sen måste vi ta fram ett affärscase och titta på det. Det är bara redaktionell personal som följer med i uppköpet, de andra är kvar hos Alma. Vad som händer med dem kan jag inte svara på”, säger Mikael Nestius till Resumé.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies