Ytterligare ett avhopp
från Bonnier News

22 februari, 2016

I dag blev det klart att Gunilla Herlitz lämnar Bonnier News. Det gör även Pär Roosvall, som ingår i ledningen. Han rekryterades av Gunilla Herlitz för fyra år sedan.

Arbetet med att hitta en ny VD efter Herlitz har inletts på Bonnier News. Nu behöver man även leta efter en ersättare till Pär Rosvall. Under sin tid på Bonnier News har han bland annat tagit fram en ny strategi för för läsarintäktsaffären, först på Dagens Nyheter, senare även på Dagens industri och Expressen.

”Det har varit fantastiskt roliga år”, säger Pär Roosvall i ett pressmeddelande. ”Det som var tänkt som ett tillfälligt inhopp under några månader blev till slut nästan fyra år. Jag kommer sakna alla medarbetare på Bonnier News som möjliggjort framgångarna och den digitala förflyttningen."

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies