"Hoppas Tom Alandh gör film om AIK"

28 december, 2017

MEDIEÖNSKNINGAR 2018 Johan Såthé, chefredaktör för Resumé, har många förhoppningar inför 2018. Bland annat hoppas han att Tom Alandh gör en film om AIKs fotbollslag.

Hur blir medieåret 2018?
– Säkert helt annorlunda än vad vi tror nu. Jag tror att förslaget på ny finansiering av public service leder till en het debatt om vad public service egentligen ska göra. Jag tror att Expressen kan komma att bli större än Aftonbladet digitalt. Jag tror att Dagens Nyheter kommer att starta en podd som väldigt mycket liknar New York Times The Daily och att den podden leds av Johar Bendjelloul.

Och hur blir det om du får önska?
– Jag hoppas att vi får se fler lyckade exempel på när medier lyckas ta betalt för sin digitala journalistik. Jag hoppas att #metoo-rörelsens starka vittnesmål skapar mer jämställda och rättvisa arbetsplatser. Jag hoppas att Tom Alandh gör en film om AIKs fotbollslag.

MEDIEÖNSKNINGAR 2018

Årets groda 2022

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2022 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Annons: NTM söker sommarvikarier

Ansvarig utgivare: Julia Nilsson. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies