Fria Tidningar ökar utgivningstakten

16 mars, 2012

Mediekooperativet Fria Tidningar håller fast vid sina planer att öka utgivningstakten från två dagar till fem dagar i veckan under 2012 och rekryterar en ekonomichef.

"Att ge ut en dagstidning fem dagar i veckan är något helt annat än att komma ut i två dagar veckan. Vi kommer att behöva vässa hela organisationen och ekonomiarbetet är förstås en viktig del", säger Lennart Fernström, VD på mediekooperativet Fria Tidningar, i ett pressmeddelande.

Som ett led i förberedelserna har Christopher Ödmann rekryteras som ekonomichef. Han har en bakgrund inom såväl tidningsbranschen och näringslivet som politiken.

"Det känns oerhört inspirerande att få arbeta för en verksamhet som har en mycket viktig betydelse för svensk samhällsdebatt", säger Christopher Ödmann.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies