Ola Sigvardsson från en tidigare poddinspelning. För tillfället spelas Journalistenpodden in via Zoom. FOTO: Tor Johnsson

Fler högerextrema sajter vill ansluta sig till systemet

15 oktober, 2020

Journalistenpodden

Samma dag som det blev officiellt att Nya Tider hade fällts för andra gången på ett halvår av Mediernas etiknämnd, fick Ola Sigvardsson (MO) en ansökan från den högerextrema tidningen som nu vill ingå i det medieetiska systemet. "Jag blev mycket förvånad om jag ska uttrycka mig neutralt", säger Sigvardsson bland annat i nya avsnittet av Journalistenpodden.

Kommentarer

Det finns 2 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Inlagt av Fredrik Svensson tors, 2020-10-15 16:58
Apropå bildtexten: Brukade den spelas in analogt?
Inlagt av Helena Giertta fre, 2020-10-16 09:29
Den brukar spelas in i fysiska livet, men nu spelas den in med digital överföring. Men visst, tekniskt har du har rätt, vi skriver zoom istället så blir det korrekt.
Journalistenpodden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies