Vi Föräldrar lägger ner magasinet

3 december, 2021

Vi Föräldrar blir enbart digital som en undersajt till Mama som numera är en undersajt till Expressen.

Vi Föräldrar som funnits sedan 1968 kommer ut med sitt sista magasin den 13 december, rapporterar DN. Tidningen kommer framgent endast att finnas digitalt som en del av tidningen Mamas sajt, som precis som Bonniers övriga livsstilsmagasin är en undersajt till Expressen.se.

– Vi kraftsamlar nu kring varumärket Mama och Vi Föräldrar blir en del i erbjudandet Expressen Premium, säger Anna-Clara Welander, Affärsområdeschef Lifestyle, till DN.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies