Gå direkt till textinnehållet

Vardagsmötet: Robert Laul

Robert Laul, reporter på Sportbladet, skrev i helgens Aftonbladet en kontaktannons där han presenterade sig som singel, 35 år, 85 kilo plus, intresserad av superhjältar och att reta Patrick Ekwall på Twitter, bor i Solna och att barn tycker att han är rolig.(Foto: Tomas Ohlsson)

Har du fått några svar?

– Det är några om hört av sig via Facebook och via mejl.

Vad har de skrivit?

– En kvinna berättar att hon nyss blivit singel. Jag vet inte vad jag ska svara, får fundera på det. De kanske inte förstod att det inte var så seriöst menat eftersom den anspelar på den kontaktannons jag skrev för Zlatan Ibrahimovic hösten 2003, som gjorde honom så arg att han bojkottade Aftonbladet.

Ångrar du kontaktannonsen du skev för Zlatan?*

– Sett till konsekvenserna den fick skulle den aldrig ha publicerats. Men antagligen hade jag gjort samma sak igen. De stora idrottsstjärnorna måste kunna förstå ett skämt. Zlatan tog det som ett påhopp på hans manlighet. Han borde sett igenom humorn och ironin.

*(Robert Laul intervjuade Zlatan Ibrahimovic när han var proffs i Ajax 2003. I intervjun sade Zlatan att han ibland kände sig ensam och ville ha en flickvän. Robert Laul skrev då en påhittad kontaktannons åt honom.)

Fler avsnitt
Fler videos