Peter Fellman tillbaka som chefredaktör på DI

13 juni, 2018

Peter Fellman återvänder från New York och blir chefredaktör för Dagens Industri. Nuvarande chefredaktör Lotta Edling blir publicistisk utvecklingsdirektör i Bonnier News.

Den 1 augusti återvänder Peter Fellman till Sverige efter drygt två år som Dagens Industris korrespondent i New York, och gör comeback som tidningens chefredaktör. Han har arbetat på DI sedan 1999 och var chefredaktör 2009 till 2015, då Lotta Edling tog över chefredaktörsposten. Lotta Edling blir publicistisk utvecklingsdirektör i ägarbolaget Bonnier News.

”Det känns som en fantastisk möjlighet att komma tillbaka i den här positionen och få jobba med våra kompetenta kolleger. Lotta Edling har under de senaste åren utvecklat Dagens industri på många sätt och nu är det dags för nya steg framåt. Det viktigaste blir nu att fortsätta arbetet med att stärka innehållet och servicen till våra betalande prenumeranter. En viktig uppgift blir även att accelerera konverteringen till digitala prenumeranter och digital läsning. Vi har redan över 30 000 digitala prenumeranter och de ska bli fler”, säger Peter Fellman till Dagens Industri.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies