"Kul om Jerringpriset gick till en ryttare igen"

4 januari, 2018

MEDIEÖNSKNINGAR 2018 Viveka Hansson, programchef på TV4, har många önskningar. Bland annat önskar hon att en ryttare skulle tilldelas Jerringpriset igen.

Vad händer 2018?
– Metoo har förändrat arbetsplatskulturerna. Det blir en del bakslag, men det blir inte som förr. Vi står inför ett valår, som blir både turbulent och dramatiskt. Utvecklingen kring artificiell intelligens fortsätter, på alla nivåer och inom alla branscher. Robotarna blir fler. IT-säkerheten stärks runt om i världen, men inte så snabbt som den borde. Några mycket välkända personer går ur tiden, nya föds. Det händer nyheter vi inte skulle gissa på, och några trista vi kan ana.

Och om du får önska?
– Först önskar jag utan ironi allt det där med färre krig, terrorister, fattiga, sjukdomar och klimathot. Vi har nyligen haft den yngre generationen Rosling på besök hos oss på TV4, och tvärtom vad vi förväntar oss blir mycket faktiskt bättre, enligt statistiken.
Sedan vore det kul om Jerringpriset gick till en ryttare i år igen, det skulle ju pigga upp debatten.

MEDIEÖNSKNINGAR 2018

Årets groda 2022

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2022 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Annons: NTM söker sommarvikarier

Ansvarig utgivare: Julia Nilsson. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies