Jonas Bonnier försvarar Stora journalistpriset

18 december, 2020

Stora journalistprisets ordförande Jonas Bonnier tycker att det roligt att utnämnandet av Estoniadokumentären till Årets avslöjande diskuteras.

I en intervju i Dagens Nyheter svarar Jonas Bonnier på kritiken som riktats mot Stora journalistpriset efter att juryn utsett Estoniadokumentären på Dplay till Årets avslöjande. Jonas Bonnier anser att det är roligt att priset diskuteras, och säger till DN:

”Upptäckten och dokumentationen av hålet har lett till att tre regeringar varit tvungna att agera och öppna upp för en ny utredning. Det tyckte juryn förtjänade priset Årets avslöjande.”

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies