Gå direkt till textinnehållet

Janne Josefsson sänder Ring P1

Janne Josefsson gör ett gästspel som programledare i Ring P1. Det är i nästa vecka som den kända programledaren tar över programmet i fem dagar.

Anna Engholm, som är projektledare och producent för Ring P1, ser fram emot att ha den debattglade programledaren i studion:

– Ja, jag hoppas att det kan bli spännande samtal med inringarna, jag har ju jobbat med Janne Josefsson innan på Debatt och vet att han gillar att prata med vanligt folk, säger hon.

Hur kom ni på idén?

– I mitt jobb ingår det att hitta nya programledare för Ring P1, på sommaren brukar vi ta in nya programledare en kortare period. Janne var inte så långsökt och programmet påminner lite om Debatt, och jag vet att Janne gillar Ring p1, säger Anna Engholm.

Vad kan Janne tillföra programmet?

– Jag tror att det kan bli fler samtal, det är nog många lyssnare som vill få chansen att prata med Janne Josefsson. Han är väldigt orädd och beredd att ta alla slags frågor som kommer upp.

– Jag hoppas inte att folk ringer angående hans jobb på Uppdrag granskning, utan om viktiga samhällsfrågor som är aktuella just nu, säger hon.

Fler avsnitt
Fler videos