Han tar över Norrtelje Tidning

23 april, 2012

Expressens redaktionschef för digitala medier Mattias Carlson blir ny tidningschef och ansvarig utgivare på Norrtelje Tidning.

Han tillträder tjänsten under sommaren.

"Mattias har med sin bakgrund i digitala medier värdefulla erfarenheter för vår framtida utveckling. Mattias kvalifikationer och erfarenhet behövs för att ta tillvara alla de möjligheter och utmaningar som finns i Norrtälje", säger Lena Larsson, VD för Promedia i mellansverige AB, i en kommentar.

Mattias Carlson har arbetat på Expressen sedan 1995. Han ersätter Katarina Ekspong, numera tidningschef för NA, Örebroar’n och Motala & Vadstena Tidning.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies