”Pratar man journalisthat har han uttryckt det många gånger tidigare”

19 mars, 2018

Journalistenpodden Helena Giertta och gästen Lisa Bjurwald, chefredaktör för Författaren, pratar bland annat Hanif Bali-gate som ledde till att den profilerade moderatpolitikern avgick från partistyrelsen och slutar twittra.

Har Hanif Balis hatsvans bitit honom själv i svansen? I avsnitt #38 av Journalistenpodden diskuteras även publiceringarna kring den avlidne före detta chefen för Stadsteatern Benny Fredriksson, och den omfattande Google-kritiken. 

Reds anm: Efter att denna podd bandats har Kulturhuset Stadsteaterns VD Sture Carlsson bekräftat i ett pressmeddelande att Benny Fredriksson tog sitt eget liv, ”till följd av ett gränslöst mediedrev”.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Journalistenpodden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies