Gå direkt till textinnehållet

Gangstersajt populär bland maffian

GangLandNews.com, som skriver om maffian i USA, har blivit en omtyckt hemsida för dem som vill veta vad som händer i den undre världen. Webbsajten har 185 000 besökare i veckan och går till skillnad från många andra webbtidningar med vinst. Många av medlemmarna i maffiafamiljer tar direkt kontakt när de har något nyhetsmässigt att berätta.

GangLandNews.com, som skriver om maffian i USA, har blivit en omtyckt hemsida för dem som vill veta vad som händer i den undre världen.

Webbsidan görs av den f d reportern Jerry Capeci på New York Daily News. Han hade fram till 1995 en egen kolumn där han skrev om den organiserade brottsligheten. Sedan 1996 skriver han för sin sajt GangLandNews.com

Webbsajten har 185 000 besökare i veckan och går till skillnad från många andra webbtidningar med vinst. Många av medlemmarna i maffiafamiljer tar direkt kontakt med Jerry Capeci när de har något nyhetsmässigt att berätta.

Annons Annons

”Min sajt läses varje vecka av reportrar, FBI agenter och maffian, även de som är, så att säga, på semester, säger Jerry Capeci.

Här hittar du GangLandNews.com:

http://www.GangLandNews.com

Fler avsnitt
Fler videos