Gå direkt till textinnehållet

Vagabond fick publishingpris

Resemagasinet Vagabond vann i kategorin fack/specialtidningar när Svenska Publishinggalan igår hölls för sextonde gången.

Svenska Publishinggalan arrangeras av informationsföretaget Populär Kommunikation. Antalet anmälda bidrag var i år rekordstort. Vinnare korades i 21 kategorier. Några av dem:

Resemagasinet Vagabond vann i kategorin fack/specialtidningar. Juryns motivering: För en lyhörd, trendsättande tidning med tydlig identitet, bra bilder och utmärkta texter med substans.

MagasinMer, som görs av OTW Publishing på uppdrag av Swedbank vann i kategorin kundtidningar – konsument. Motivering: För en gedigen tidning som med väl sammanhållen variation serverar läsning för alla.

Annons Annons

Trossen, som görs av Tidningskompaniet på uppdrag av Sjöräddningssällskapet vann i kategorin medlemstidningar. Motivering: För en tidning som på ett utmärkt sätt speglar verksamhetens dramatik och utövarnas stora skicklighet.

Agenda Magazine, som görs av Studio Desktop på uppdrag av Volvo Personvagnar, vann i kategorin personaltidningar. Motivering: För en välgjord och luftig tidning som utan stora åthävor bygger vi-känsla.

Fler avsnitt
Fler videos