Gå direkt till textinnehållet

Så stora är Bulletins skulder

UPPDATERAD. Skulderna i Bulletins konkursbo uppgår till 28 miljoner kronor, samtidigt har man två miljoner kronor i tillgångar.

Journalisten har i flera artiklar berättat om Bulletin AB:s skulder, bland annat har det handlat om hundratusentals kronor till fodringsägare som TT Nyhetsbyrån och tidigare anställda.

Dagens Media har gått igenom konkursboet och konstaterar att bolaget har 28 miljoner kronor i skulder och två miljoner i tillgångar.

Den allra största skulden på 18,5 miljoner är till det tidigare moderbolaget Neovista Venture. En fordran, bland flera, som är under utredning och ”kan därför komma att ändras”, enligt konkursförvaltarna.

Annons Annons

Staten har skattefordringar på minst 3,7 miljoner kronor. Leverantörerna har fordringar på 1,8 miljoner. Närmare hälften av dessa, 791 000 kronor, är löne- och pensionsfordringar från den tidigare vd:n Robert Löfgren. Medgrundaren Pontus Tholin har fordringar på 235 000 kronor. Båda skulderna är under utredning. Även Carolin Dahlman har en lönefodran på 434 000 kronor.

Fler avsnitt
Fler videos