FOTO: Tor Johnsson

ÖP håller lokala valdebatter

17 augusti, 2018

VALET 2018 På måndag drar Östersunds-Posten igång en turné med direktsända valdebatter med lokala politiker från kommunerna i spridningsområdet.

ÖP vill med valturnén sätta ljuset på de lokala frågorna som man menar har hamnat i skuggan av sommarens fokus på skogsbränder och klimatförändringar.

”Det är ju i kommunen och regionen som mycket av politiken förverkligas. Men valmanifest och affischer säger ganska lite om skillnaden mellan partierna och hur olika förslag påverkar människors vardag”, säger ÖPs nyhetschef Karolin Johansson till den egna tidningen.

En särskild valredaktion har tagit fram de viktigaste frågorna i varje kommun, utifrån bland annat insändare och Mittmedias valtjänst #kandulova. Det blir också ett särskilt fokus på unga, med bas i att ÖPs ungdomsreportrar intervjuat ungdomar i alla kommuner om vilka frågor som är mest angelägna för dem.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
VALET 2018

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies