FOTO: Tor Johnsson

ÖP håller lokala valdebatter

17 augusti, 2018

VALET 2018 På måndag drar Östersunds-Posten igång en turné med direktsända valdebatter med lokala politiker från kommunerna i spridningsområdet.

ÖP vill med valturnén sätta ljuset på de lokala frågorna som man menar har hamnat i skuggan av sommarens fokus på skogsbränder och klimatförändringar.

”Det är ju i kommunen och regionen som mycket av politiken förverkligas. Men valmanifest och affischer säger ganska lite om skillnaden mellan partierna och hur olika förslag påverkar människors vardag”, säger ÖPs nyhetschef Karolin Johansson till den egna tidningen.

En särskild valredaktion har tagit fram de viktigaste frågorna i varje kommun, utifrån bland annat insändare och Mittmedias valtjänst #kandulova. Det blir också ett särskilt fokus på unga, med bas i att ÖPs ungdomsreportrar intervjuat ungdomar i alla kommuner om vilka frågor som är mest angelägna för dem.

VALET 2018

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies