Bergdahl ny programledare för Mediemagasinet

27 augusti, 2002

Efter de många turerna kring TV-programserien Mediemagasinet har Gunnar Bergdahl utsetts till programledare för höstens produktion. Bergdahl är kulturjournalist med film som specialitet och har också varit chef för Göteborgs Filmfestival i närmare ett decennium.

Efter de många turerna kring TV-programserien Mediemagasinet har Gunnar Bergdahl utsetts till programledare för höstens produktion. Bergdahl är kulturjournalist med film som specialitet och har också varit chef för Göteborgs Filmfestival i närmare ett decennium. Han har varit redaktör för publikationen Filmkonst, skrivit i en rad tidningar och har gjort två intervjufilmer med Ingmar Bergman.

- Han har en gedigen branschkunskap, stort mediekunnande och har sett medierna från ett annat perspektiv, säger Mette Friberg, programchef för Nyheter och samhälle på SVT Väst i Göteborg.

Redaktör för höstens åtta Mediemagasin är Tobias Regnell, som tidigare varit redaktör för Scoop, en återkommande publikation om grävande journalistik.

Projektledare för Mediemagasinet blir Ingemar Schmid och programserien börjar den 31 oktober.

pf@sjf.se

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies