FOTO: Tor Johnsson

”Medieruset är ett perfekt tillfälle att träffa kolleger”

19 augusti, 2021

Medieruset 2021 23 augusti är sista anmälningsdag till Medieruset. Den 9 september är det dags för alla löparsugna journalister och andra i mediebranschen att dra på sig skorna och träffas igen.

– Medieruset blir i år lite annorlunda på grund av pandemin, men vi är väldigt glada över att vi överhuvudtaget kan arrangera det i år. Det är ett perfekt tillfälle att träffa kolleger och springa tillsammans, säger Journalistens chefredaktör Helena Giertta.

Loppet är som vanligt 3,8 km i Lill-Jansskogen med start och mål på Stockholms Stadion.

– Man ska inte titta alltför mycket på sträckan. Det är ett ganska tufft lopp med många långa backar. 

I år kommer löparna enbart att samlas på Stadion, och den traditionella picknicken på GIHs gräsmatta uteblir av hänsyn till rekommendationerna gällande pandemin. Istället får alla löpare en picknickpåse att ta med sig utanför Stadion.

– Även om det inte går att ordna en gemensam picknick kommer man ändå kunna träffas och hälsa på kollegor, det är efterlängtat, säger Helena Giertta.

Läs mer om Medieruset och om hur du anmäler dig här.

 

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Medieruset 2021

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies