Lotta Gröning kandiderar till riksdagen för L

18 oktober, 2021

FOTO: Expressen Gröning går från rosenrött till blåklintsblått.

Journalisten Lotta Gröning, tidigare ledarskribent och politisk chefredaktör på Norrländska Socialdemokraten, numera krönikör i Expressen, kandiderar till riksdagen för Liberalerna i Norrbotten. Det rapporterar Expressen.

”Nyamko Sabuni ringde upp och frågade, det var första kontakten med partiet. Jag har gått och snackat och sagt att jag är missnöjd med utvecklingen, att jag inte vet vad jag ska rösta på. Vet inte hur hon fått reda på det”, säger Lotta Gröning till Expressen.

I april meddelade journalisten, krigskorrespondenten och författaren Johanne Hildebrand att hon kandiderar till riksdagen för Liberalerna i Sörmland.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies