Årets alla tävlande. FOTO: SVT

Journalisttätt På spåret

14 oktober, 2021

Carina Bergfeldt och Marcus Oscarsson, Ina Lundström och Hanna Hellquist. Det är fyra nya namn i årets som vanligt journalisttäta uppsättning På spåret-tävlande.

I går presenterades årets tävlande i SVTs långkörare På spåret – som i vinter går in på 32a upplagan.

En rad journalister och tv-profiler är med i frågesporten. Förutom nykomlingarna SVT-profilen Carina Bergfeldt, TV4s politiske kommentator Marcus Oscarsson, komikern och journalisten Ina Lundström och journalisten Hanna Hellquist, återvänder tv- och radiomakarna Dilan Apak och Moa Lundqvist liksom förre nyhetsankaret Claes Elfsberg samt poddaren och krönikören Jonatan Unge in i burarna.

Irena Pozar, chefredaktör för Veckorevyn och krönikör i Expressen, återvänder också, liksom SR-programledaren Farah Abadi.

Ny i tävlingen är också Cecilia Düringer, gymnasielärare och programledare för podden P3 Historia. 

På spåret har premiär den 26 november.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies