Gå direkt till textinnehållet

Bulletin har inte betalat in pensioner

Tidningen Bulletin har inte betalat in pensioner till anställda på ett tag vilket betyder att försäkringarna kan komma att sägas upp. Styrelseordförande Tino Sanandaji uppger att man ska betala in pengarna.

Journalisten har i flera artiklar berättat om den ekonomiska krisen för tidningen Bulletin som bland annat har lett till inställda betalningar och skulder till medarbetare.

Enligt källor och uppgifter som Journalisten har tagit del av har Tidningen Bulletin inte gjort pensionsinbetalningar till anställda vilket har gjort att försäkringarna kan komma att sägas upp.

Uppgifterna bekräftas av styrelseordförande Tino Sanandaji som uppger att de ska betala in pengarna om ett par veckor. Han uppger också att de har säkerställt med pensionsbolaget att förseningen inte påverkar de anställda.

Annons Annons

– Vi har betalat löner och de flesta räkningar, men är sena med ett flertal räkningar då vår ansökan om stöd (redaktionsstöd red.anm) sköts upp en månad. Vi hoppas att detta är löst inom kort och aldrig inträffar igen, skriver Tino Sanandaji i ett mejlsvar.

Fler avsnitt
Fler videos