Bulletin har inte betalat in pensioner

3 december, 2021

Krisen på Bulletin Tidningen Bulletin har inte betalat in pensioner till anställda på ett tag vilket betyder att försäkringarna kan komma att sägas upp. Styrelseordförande Tino Sanandaji uppger att man ska betala in pengarna.

Journalisten har i flera artiklar berättat om den ekonomiska krisen för tidningen Bulletin som bland annat har lett till inställda betalningar och skulder till medarbetare.

Enligt källor och uppgifter som Journalisten har tagit del av har Tidningen Bulletin inte gjort pensionsinbetalningar till anställda vilket har gjort att försäkringarna kan komma att sägas upp.

Uppgifterna bekräftas av styrelseordförande Tino Sanandaji som uppger att de ska betala in pengarna om ett par veckor. Han uppger också att de har säkerställt med pensionsbolaget att förseningen inte påverkar de anställda.

– Vi har betalat löner och de flesta räkningar, men är sena med ett flertal räkningar då vår ansökan om stöd (redaktionsstöd red.anm) sköts upp en månad. Vi hoppas att detta är löst inom kort och aldrig inträffar igen, skriver Tino Sanandaji i ett mejlsvar.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Krisen på Bulletin

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies