Gå direkt till textinnehållet

”SVTs direktsändning av Lambertz presskonferens var Årets flopp”

Ulla Öhman, reporter på Sveriges Radio P4 Västernorrland, tycker att det var Årets flopp när SVT direktsände Göran Lambertz presskonferens.

Årets scoop: P1-dokumentären Det illojala vårdbiträdet. Mötet mellan vårdbiträdet Stine och Attendos ledning kändes som ett knytnävsslag i magen. Så tacksam att hon bandade och vägrade vara tyst!
Årets flipp: När covidvaccinet kom!
Årets flopp: Att SVT direktsände Göran Lambertz presskonferens.
Årets journalist: Magda Gad.
– en modig kvinna!
Årets mörkläggare: Alla kommuner och regioner och myndigheter som inte sparar e-postloggarna längre tid och gör det allmänt krångligt att få ut handlingar.
Årets nyhetshändelse: Stormningen av Kapitolium. Det var en dag  när demokratin verkligen vacklade. En helt osannolik och skrämmande dag som jag aldrig hade kunnat föreställa mig skulle hända.
Årets mediehändelse: Att DN satsar i norra Sverige, fast bara om den satsningen kombineras med insikten om att norra Sverige är helt vanliga Sverige och inget exotiskt och konstigt.
Årets citat: ”Dream about me baby, because I will dream about you.” Romansbedragaren Charlie Anderson till undertecknad medan han fortfarande trodde att det fanns pengar att hämta i vår falska kärleksrelation.

Fler avsnitt
Fler videos