Yonna Waltersson

Arbetets chefredaktör laddar för Medieruset med basket

23 juni, 2022

Medieruset 2022 Den 31 augusti är det dags för årets Medierus. Har du inte anmält dig är det hög tid. Du vill inte missa årets roligaste motionslopp! Journalisten har pratat med några som redan anmält sig, Yonna Waltersson, chefredaktör på tidningen Arbetet är en av dem.

Varför springer du Mediruset?
– Det är en kul grej att göra tillsammans med kollegorna. Jag satsar på att ta mig runt i ”lunkagruppen” med några av kollegorna från LO Mediehus

Har du sprungit Medieruset förut?
– Jag har varit anmäld en gång tidigare vill jag minnas, men startade aldrig eftersom jag var gravid då, det är jag tack och lov inte nu.

Kommer du att lägga upp träningen på något speciellt sätt?
– Träningen kommer nog främst att bestå i att spela basket och fotboll med min son i sommar.

Vilket väder önskar du dig till loppet?
– Lagom mycket sol.

Har du något mål med loppet?
– Målet är att ha roligt och hänga med trevliga människor. Jag ser väldigt mycket fram emot picknicken efteråt.

Medieruset går i Lill-Jansskogen med start och mål på Stockholms stadion. Sista anmälningsdag är den 19 augusti, och anmäler du dig före 2 juli så är priset lägre.

Läs mer om Medieruset och boka här.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies