Ola Sigvardsson är Helena Gierttas gäst i årets sista Journalistenpodden. FOTO: Tor Johnsson

Vi summerar 2017

19 december, 2017

Journalistenpodden Mittmedias ledning får kritik för lönestriden och hela medieåret summeras i #33 av Journalistenpodden. Bland annat menar gästen Ola Sigvardsson att förtroendet för medierna kan ha skadats av att de inte kunnat förklara sina namnpubliceringar under Metoo.

2017 är inte bara Metoo, utan också bråken kring Bokmässan, ett nytt mediegemensamt system, vurpor från mediehusen och bra journalistiska granskningar. Det kan Ola Sigvardsson, allmänhetens pressombudsman och Journalistens chefredaktör Helena Giertta konstatera i avsnitt 33 av Journalistenpodden. Årets sista podd. De spanar också in i 2018.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Journalistenpodden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies