SJF inte överens
med Aller Media

22 februari, 2016

"Fulavtal" Aller Medias avtal är inte utrett med frilansarnas organisationer. Det skriver Journalistförbundet på sin hemsida, sedan Aller Media antytt det i ett brev till frilansar. (RÄTTAD)

Journalistförbundet och flera andra frilansorganisationer skriver att de "ställer sig oförstående till Aller Medias påstående att alla frågor med anledning av företagets nya avtal skulle vara utredda med oss företrädare för frilansarnas organisationer. "

Bakgrunden till uttalandet är att Aller Media i fredags skickade ut ett brev till flera frilansjournalister där det framstod som om parterna var överens om det nya avtalet.

Men så är det alltså inte. Tvärtom fortsätter diskussionerna och organisationerna ska komma med nya synpunkter denna vecka.

                                                                                                    

                                                                                                   Qia Rindevall

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
"Fulavtal"

Journalisten TV

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies