Nu slocknar sändningen för House of Sports

1 mars, 2016

Journalisten TV TV4 och C More ska slå ihop sina sportredaktioner vilket betyder att produktionsbolaget House of Sports (HOS) med 20 anställda går i graven. I flera år har HOS skött sändningarna från både allsvenskan och SHL men i juni slocknar linan för gott när TV4 själva ska ta hand om den biten.

House of Sports har funnits sedan 2010 och startades av kommentatorerna och journalisterna Tommy Åström, Jens Fjellström och Lasse Granqvist. Men efter beskedet kom att TV4 och C More ska slå ihop sina sportredaktioner går alltså företaget med alla sina anställda i graven i juni. Vi besökte dem under en lördagsförmiddag när de jobbade med live-sändningen av SHLs 39e omgång. 

Läs mer om kanalhusens kamp om tittarna i senaste numret av Journalisten. Här tecknar du din prenumeration. 

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Journalisten TV

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies