Gå direkt till textinnehållet

VK Media satsar på att sälja bredband

Koncernen VK Media, med tidningar som Västerbottens-Kuriren och Folkbladet, tar till nya grepp för att hitta prenumeranter.

Tillsammans med lokala entreprenörer startar VK Media telekombolaget Fiber8, och utökar därmed sin produktportfölj med bredband. 

– Vi satsar på bredband för att det kompletterar vår produktportfölj väldigt väl då internetuppkoppling är en förutsättning för att ta del av våra nyheter på nätet. När allt fler väljer att läsa nyheterna digitalt blir bredband också ett sätt för oss att distribuera nyheterna via, och det ligger i linje med vårt uppdrag: att leverera nyheter – oavsett om det är digitalt via bredband eller som papperstidning hem i postlådan med hjälp av transporter, kommenterar Sture Bergman (bilden), vd VK Media, i ett pressmeddelande. 

Tjänsten nischar sig genom att erbjuda bredband tillsammans med en digital nyhetsprenumeration. Alla kunder som köper deras bredband kommer alltså att få nyheter från VK och Folkbladet på köpet. Redan befintliga prenumeranter får rabatt på bredbandstjänsten.

Fler avsnitt
Fler videos