Abecita Popkonst & Foto

Utställningar 14 okt, 2021 - 23 jan, 2022

Abecita Popkonst & Foto i Borås visar fem utställningar i höst mellan den 14 oktober och den 23 januari:
I utställningen Ärr har Åsa Kalmér och hennes man Jörgen Hjerdt arbetat fram starka bilder för att gemensamt hantera Åsas bröstcancer och hennes ena bortopererade bröst.
Room for street är ett rum som kommer att användas för Street Photography, presenterad av Mats Alfredsson. Först ut är utställningen 15 000 steg med bilder av Malin Jochumsen.
Boråsfotograferna som steg ut i världen visar bilder av fyra fotografer som med avstamp i Borås Tidnings redaktion gått vidare till internationella karriärer. Utställningen består av ett urval av Per-Anders Petterssons, Roger Turessons, Lars Tunbjörks och Hasse Perssons bilder.
Anna Ulmestrands utställning Intima landskap visar en mycket annorlunda värld och en personlig tolkning av makrovärlden.
Naturfotografen Niclas Ahlbergs utställning Gotlandsljus visar hans naturromantiska upplevelser fyllda av färg, form, fåglar och finstämda möten.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies