Gå direkt till textinnehållet
Annons

Nyhetschef sökes till Hippson!

Everysport Group

Everysport Group är en svensk börsnoterad koncern djupt rotad inom sport med verksamhet inom sportmedia, sportdata och spelinformation. Inom koncernen finns produkter inriktade på en lång rad sporter, såsom fotboll, hockey, padel, golf, hästsport mm.

Koncernen har cirka 60 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm men bolaget har även kontor och verksamhet i Norge och Nordamerika.

Gruppen är noterad på Spotlight Stock Market (EVERY)

Om oss Hippson producerar högkvalitativa nyheter, kunskap och inspirerande tjänster för ryttare och hästägare både i tryckt och digital media. Vi är mitt i en expansionsfas och behöver nu en nyhetschef som tillsammans med head of horsemedia kan ta oss till nya höjder.

Arbetsbeskrivning I rollen som nyhetschef ansvarar du för den den dagliga arbetsledningen för det redaktionella teamet. Du kommer att planera och genomföra långsiktig och kortsiktig koordinering av innehållet på våra olika plattformar. Dessutom kommer du att ansvara för personalens schemaläggning, fördela innehållet på lämpliga kanaler och coacha teamet i deras arbete. I rollen som nyhetschef ansvarar du för den den dagliga arbetsledningen för det redaktionella teamet. Du kommer att planera och genomföra långsiktig och kortsiktig koordinering av