Ytterligare 50 tjänster försvinner från Bonnier Magazines

9 november, 2018

Bonnier Magazines & Brands har lagt ett varsel om uppsägning för ett femtiotal personer inom företaget.

Bonnier Magazines & Brands gjorde före sommaren neddragningar med 55 tjänster och nu ska alltså ytterligare 50 bort, enligt uppgifter i Dagens Nyheter som bekräftas av journalistklubbens ordförande Tove Forsman.

Titlar som ingår i företaget och därmed riskerar att drabbas är bland andra Damernas Värld, Veckorevyn, Sköna Hem och Allt om Mat.

Under torsdagen kallades de anställda till personalmöte och fick informationen om neddragningarna.

– Inom ett par veckor är det sagt att förhandlingen ska börja och ambitionen är att det ska vara klart innan jul. Jag har i nuläget ingen information om vilka tjänster som ska bort, säger Tove Forsman, ordförande i journalistklubben på Bonnier Magazines & Brands.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies