Fredrik Israelsson

Vardagsmötet: Fredrik Israelsson

27 december, 2011

Samtal med

Fredrik Israelsson, reporter på SVTs Mittnytt, fick en flygande start efter julledigheten när han rapporterade från stormen Dagmars härjningar på Alnön utanför Sundsvall.
 

Hur var det att jobba i blåsten?
– Vi var bara fyra som jobbade på annandagen så det var ofrånkomligt att jag måste göra något inslag om Dagmar. Men det innebar faktiskt inte några stora strapatser, Alnön ligger så nära Sundsvall. Det besvärliga var när fotografen och jag skulle rigga upp lampor när vi gjorde ett direktsänt inslag till Rapport. Lamporna behövdes för att vi skulle kunna visa nerblåsta stolpar och elledningar och knäckta trädstammar.
Ska du göra något mer om stormen?
– Ja, i dag ska jag ut och göra ett inslag från ett servicehus där de ännu inte har fått tillbaka strömmen.
 

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Samtal med

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies