FOTO: Sveriges Tidskrifter

Tidskriftsgalan leds
av Mattsson och Helin

23 augusti, 2017

Den före detta podd-duon Jan Helin och Thomas Mattsson återförenas för en kväll och leder Tidskriftsgalan den 8 november. Helle Klein och Irena Pozar kommer att leda Tidskriftsdagen.

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson och Aftonbladets dåvarande chefredaktör Jan Helin, numera programdirektör på SVT, drev under flera år en populär mediepodcast. Nu ska den tidigare duon vara värdpar för Tidskriftsgalan.

”Vi är omåttligt stolta över att få göra comeback som duo i detta tjusiga sammanhang. Vår sammanlagda talang för att leda galor kan se tunn ut, men vi törs lova att det inte blir tyst.”, säger Jan Helin i ett pressmeddelande.

Även Irena Pozar, chefredaktör för Veckorevyn.com, ser fram emot dagen.

”Helle och jag var sidekicks på scenen förra året och lyckades tydligen charma publiken rejält eftersom vi får komma tillbaka och leda hela alltet, vi är extremt stolta över det! I år tar vi med oss grymma gäster, självdistans och en rejäl dos humor upp på scenen.”, säger Irena Pozar.

Fram till den 31 augusti kan man skicka in förslag på kandidater till Tidskriftspriset, som delas ut i 11 kategorier. Priserna delas under under galan som hålls den 8 november. Såväl Tidskriftsdagen som Tidskriftsgalan arrangeras av Sveriges Tidskrifter.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies