SVT svarar på kritik om teknikproblem

27 mars, 2020

DEBATT Teknikstrul gör att tittare inte får viktig information under coronakrisen, skriver journalisten Rolf Broberg i en debattartikel i Journalisten. SVT menar att man har mycket god teknisk leverans på alla plattformar.

Presskonferenser som hackas sönder av teknikstrul och experter vars ord inte går fram lämnar svenska folket med halvinformation och stigande irritation under den pågående coronakrisen, skriver Rolf Broberg i en debattartikel i Journalisten.

Adde Granberg, teknikdirektör på SVT, beklagar i en replik att sändningen inte höll den standard som publiken har rätt att förvänta sig, men att SVT generellt sett har en mycket god teknisk leverans på alla plattformar.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
DEBATT

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies