SVT-reporter jagad av Porscheägare

17 augusti, 2015

En reporter på Sveriges Television blev jagad i centrala Stockholm när han konfronterade en man med misstänkt falskt p-tillstånd.

Sveriges Television rapporterar i dag om en kraftig ökning av fusket med handikapptillstånd. När SVTs utsände konfronterar en ”vältränad” man som parkerat sin svarta Porsche utanför Åhléns i centrala Stockholm och har ett handikapptillstånd i fönstret, blir han jagad av mannen.

”När vi går fram och pratar med honom och frågar varför han har ett p-tillstånd för handikappade försöker han först få tag på kameran, men hoppar sedan ur bilen och jagar oss, utan att lyckas få tag på oss”, rapporterar SVT.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies