SvD satsar på digital kultur i papperet

15 januari, 2016

Svenska Dagbladets kulturredaktion förstärker sin bevakning av digital kultur bland annat med ökat utrymme i papperstidningen på lördagar.

Den utökade bevakningen innebär bland annat en guidening till poddar och sajter.

”Digitaliseringen medför samtidigt stora förändringar för såväl individer som samhällen, kultursidornas uppgift är också att fördjupa förståelsen för det som pågår och att sätta utvecklingen i perspektiv. Vi kommer att satsa ännu mer på det framöver och inleder på lördag en satsning på att belysa framväxten av ett slags plattformssamhälle, där ett fåtal stora aktörer alltmer dominerar internet och formar människors vardag”, säger SvDs kulturchef Lisa Irenius i en kommentar.

SvDs sajt kommer också att utökas med en egen sektion om digital kultur. 

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies