Stoppade intervjun utlagd på nätet

23 januari, 2012

SR i AD Den stoppade Kaliberintervjun med Linn Ohlsson har lagts ut på produktionsbolagets sajt.

Produktionsbolaget Tredje statsmakten ligger bakom programserien om ökad osäkerhet på arbetsmarknaden som sänds i Kaliber i Sveriges Radio.

I söndags skulle en intervju med journalisten Linn Ohlsson ha funnits med men intervjun stoppades av ansvarig utgivare på SR. Linn Ohlsson jobbade för SR i tio år utan att få fast anställning och frågan om hennes tjänst ska avgöras av Arbetsdomstolen.

Nu har intervjun med Linn Ohlsson lagts ut på Tredje statsmaktens hemsida. Du kan höra den här. I fredags kväll ska ansvarige utgivare Ylva M Andersson ha velat publicera intervjun på en blogg, men produktionsbolaget tyckte det verkade enklare att lägga ut den på sin egen sajt.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Relaterade artiklar
SR i AD

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies