Stampen byter namn på västkusttidning

6 september, 2021

Den 6 oktober byter Lokaltidningen för Stenungssund, Tjörn och Orust namn till ST-tidningen och ändrar utgivningsdag från tisdag till onsdag. Samtidigt läggs gratistidningen med samma namn ner.

Idag heter den prenumererade tidningen Lokaltidningen STO. I oktober försvinner det namnet helt på den papperstidning som då kommer ut på onsdagar och lördagar i stället för som idag på tisdagar och lördagar.

– Vi upplever ett stort sug efter lokala nyheter från våra läsare och aldrig tidigare har så många tagit del av vår journalistik digitalt som nu. Genom att fortsätta satsa på vår prenumererade tidning säkrar vi den journalistiska bevakningen i området för lång tid framöver, säger chefredaktör Jacob Humlén.

Enligt Stampens affärsområdeschef Pontus Roos, som också citeras i pressmeddelandet, kommer printutgivningen att finnas kvar i många år. 

BÖRGE NILSSON
redaktionen@journalisten.se

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies