”Sanna Wikström ville berätta för Journalisten”

31 januari, 2018

FOTO: Qia Rindevall Journalistenpodden Journalistenpodden och Författarenpodden i gemensam podd; Lisa Bjurwald, Författaren och Helena Giertta, Journalisten diskuterar ordets makt bland annat när det gäller Sanna Wikströms död.  

I podden berättar Lisa Bjurwald om en kampanj som Författarförbundet driver om att ta betalt för ordet.

Helena Giertta berättar bland annat om Sanna WIkström som dog i december. Flera menar att om hon behandlats bättre av sin tidigare arbetsgivare Mittmedia hade hon varit vid liv i dag. Sanna Wikström hade berättat för sin sambo att när de två åren av tystnadsplikt var över skulle hon berätta allt om hur hon blivit behandlad för Journalisten. Det hann hon aldrig.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Journalistenpodden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies