Sakine Madon blir ny politisk redaktör på VLT

3 mars, 2016

FOTO: Elisabeth Ohlsson Wallin Sakine Madon har varit politisk redaktör på Norran i Skellefteå de senaste tre åren. Nu lämnar hon tidningen för VLT i Västerås.  

Tillsammans med på den nuvarande politiske redaktören på VLT, Richard Appelbom, ska Sakine Madon sköta tidningens ledarredaktion.

”Opinionsjournalistiken är prioriterad i VLT. Med Sakine Madon och Richard Appelbom får vi en mycket stark duo på VLT:s ledarredaktion”, säger Daniel Nordström, chefredaktör och ansvarig utgivare på VLT i ett pressmeddelande.

Sakine Madon tillträder sin tjänst på VLT den 1 september 2016 och kommer då också att ingå i MittMedias ledarskribentsgrupp.

Taggar: Sakine Madon, VLT

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies