Queen läggs ner - Tidningen S lanseras

18 februari, 2010

Bonnier Tidskrifter lägger ner sin tidning Queen. I stället satsar man på Tidningen S - en tidskrift som ska konkurrera med Svensk Damtidning och Hänt Extra.

- Vi ska ge Allers en match om det här segmentet, säger Amelia Adamo, executive publisher för satsningen i ett pressmeddelande. Bonnier Tidskrifter haft en lucka i "skvallersegmentetet".

Under hösten har den nya tidningen tagits fram av Queens chefredaktör Pamela Andersson, utvecklingsredaktören Claes de Faire, Amelia Adamo och Marianne Brandt. S:et står för Sveriges smartaste snackisar! Utvecklingsgruppen har lekt med olika bokstäver, utifrån att Amelia Adamo redan lanserat M.

Ny chefredaktör blir Pamela Andersson. Hon säger att S har inspirerats av affärstidningar och av internationella tidningar som exempelvis People.

Tidningen lanseras på torsdag i nästa vecka.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies