Omni startar nyhetspodd

13 september, 2018

Aftonbladet lanserade i veckan sin dagliga nyhetspodd – nu gör Schibstedägda Omni samma sak. UPPDATERAD

Omni Pod som lanseras i nästa vecka blir en daglig nyhetspodd som uppdateras kontinuerligt varje vardagsmorgon mellan 06.30 och 09.30.

Omnis chefredaktör Markus Gustafsson (bilden) beskriver den som ”en modern tappning av Ekot, kryddad med BBC och Omnis unika nyhetsvärdering och nyhetsöverblick”.

- Det blir inte studiosamtal med gäster, däremot kommer Omnis redaktörer sätta nyheterna i sitt sammanhang och förklara bakgrund, berättar han för Journalisten.

Programledare blir Henrik Svensson (tidigare på Ekot), Josefin Pehrson och Malin Rising. Podden har tagits fram tillsammans med A-One Produktion och producenten Anton Berg (Spår, P3 Dokumentär).

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies