Nytt dagligt nyhetsbrev från Journalisten

16 mars, 2021

Idag lanseras Journalistens uppdaterade nyhetsbrev. ”Nyhetsbrevet blir ännu viktigare för den som vill hålla sig uppdaterad om dagens medienyheter”, säger chefredaktör Helena Giertta.

Journalisten byter leverantör för sitt dagliga nyhetsbrev. Ny leverantör är svenska företaget Ungapped. Anledningen till bytet, från amerikanska Mailchimp, är högre säkerhet och integritetsskydd samt bättre möjligheter att nå ut med Journalistens nyheter. I samband med bytet ändras typografi och logotyp för att passa bättre ihop med Journalistens nya printmagasin.

– Tidningens nyhetsarbete sker i första hand på sajten, vilket gör nyhetsbrevet ännu viktigare för den som vill hålla sig uppdaterad om dagens medienyheter, säger Helena Giertta, chefredaktör för Journalisten.

Journalistens nyhetsbrev går ut till drygt 16 000 personer och samlar dagligen ihop Journalistens alla nyhetsartiklar, debattartiklar, krönikor, ledare samt folk-nyheter. Att anmäla sig till nyhetsbrevet är gratis, medlemmar i Journalistförbundet får automatiskt nyhetsbrevet. De som sedan tidigare har Journalistens nyhetsbrev behöver inte anmäla sig på nytt.

Här anmäler man sig till nyhetsbrevet: http://www.journalisten.se/nyhetsbrev

                                                                                               Redaktionen

 

Kommentarer

Det finns 1 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Inlagt av Kent Vilhelmsson tis, 2021-03-16 16:19
Ni kanske också borde se över hur er sajt är byggd så att dragbilder från era artiklar hänger med när man delar dem på Facebook.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies