I juni 2019 ska den nya fastigheten i Linköping vara klar.

NTM ger sig in i hotellbranschen

19 maj, 2017

Norrköpings Tidningars Media tecknar ett 15-årigt avtal om nyproducerade hotellägenheter i Linköping och bygger samtidigt 27 hyreslägenheter. Syftet med fastighetsverksamheten är att långsiktigt finansiera medieverksamheten.

NTM Fastigheter AB som är ett helägt dotterbolag till NTM har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Sky Hotel Apartments för 28 nyproducerade hotellägenheter på Kungsgatan i Linköping. NTM Fastigheter bygger dessutom 27 hyreslägenheter samt tre kommersiella lokaler i gatuplanet, med inflyttning i juni 2019. Det första spadtaget tas i dag fredag.

Projektet är en del i NTM-koncernens långsiktiga finansiella strategi för att finansiera medieverksamheten, uppger NTM i ett pressmeddelande.

I NTM-koncernen ingår bland annat tio morgontidningar: Östgöta Correspondenten, Norrköpings Tidningar, Motala Vadstena Tidning, Västerviks-Tidningen, Upsala Nya Tidning, Enköpings-Posten, Norrbottens-Kuriren, Norrländska Socialdemokraten, Gotlands Tidningar och Gotlands Allehanda.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies