I juni 2019 ska den nya fastigheten i Linköping vara klar.

NTM ger sig in i hotellbranschen

19 maj, 2017

Norrköpings Tidningars Media tecknar ett 15-årigt avtal om nyproducerade hotellägenheter i Linköping och bygger samtidigt 27 hyreslägenheter. Syftet med fastighetsverksamheten är att långsiktigt finansiera medieverksamheten.

NTM Fastigheter AB som är ett helägt dotterbolag till NTM har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Sky Hotel Apartments för 28 nyproducerade hotellägenheter på Kungsgatan i Linköping. NTM Fastigheter bygger dessutom 27 hyreslägenheter samt tre kommersiella lokaler i gatuplanet, med inflyttning i juni 2019. Det första spadtaget tas i dag fredag.

Projektet är en del i NTM-koncernens långsiktiga finansiella strategi för att finansiera medieverksamheten, uppger NTM i ett pressmeddelande.

I NTM-koncernen ingår bland annat tio morgontidningar: Östgöta Correspondenten, Norrköpings Tidningar, Motala Vadstena Tidning, Västerviks-Tidningen, Upsala Nya Tidning, Enköpings-Posten, Norrbottens-Kuriren, Norrländska Socialdemokraten, Gotlands Tidningar och Gotlands Allehanda.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Senaste numret

Prenumerera

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies