Gå direkt till textinnehållet

Mittmedias kulturchef slutar

Gunilla Kindstrand, Mittmedias kulturchef, lämnar koncernen för att satsa på ett eget företag. ”Grunduppdraget är utfört och jag vill framöver kunna organisera mitt yrkesliv på ett nytt vis, via eget företag”, säger hon i ett pressmeddelande.

Turbulensen inom Mittmedia fortsätter. Nu lämnar alltså kulturchefen uppdraget.

”När jag utsågs till kulturchef för hela koncernen fick jag uppdraget att skapa en ny struktur för kulturbevakningen i MittMedia. I dag har vi en stabil organisation, med starka lokala röster och tydliga specialkompetenser. Samtidigt som vi har genomfört en ansenlig ekonomisk besparing har vi ökat publiken och publikengagemanget väsentligt”, säger Gunilla Kindstrand.

Per Bowallius, VD för MittMedia, konstaterar att Gunilla Kindstrand har lyft MittMedias kulturbevakning till en helt ny nivå.

Annons Annons

”Vi har ett stort ansvar att fortsätta förvalta och utveckla vår kulturbevakning i den anda som Gunilla har etablerat och jag önskar henne lycka till med allt framöver”, säger Per Bowallius.

Gunilla Kindstrand har tidigare arbetat som kulturchef på Gefle Dagblad och chefredaktör för koncernens tidningar i Hälsingland. Hon gör sin sista arbetsdag i MittMedia den 31 oktober.

Fler avsnitt
Fler videos